dimecres, 28 de gener del 2009

Pa de Pessic

1 hora Aproximadament
Ingredients:

- 125 grs de Farina
- 125 grs de Sucre
- 4 Ous
- Ratlladura d'una llimona
- 1 Cullerada mitjana de llevat

1.Abans de començar, posarem a escalfar el forn a uns 190 graus durant 10-15 minuts.

2.En un bol barrejarem els 4 ous (rovells i clares) amb el sucre. Ho barrejarem ben barrejat amb una bareta durant uns 10 minuts. Si tenim unes baretes d'aquestes elèctriques de batir molt millor.

3.En un altre bol posarem la farina amb la cullerada de llevat i ho barrejarem també.

4.Dins el bol que hem barrejat els ous i el sucre hi anirem abocant la farina molt a poc a poc per no fer abaixar la masa.Quan afegim la farina la anirem colant amb un colador per tal de que no hi quedin grums.

5.Un cop tot barrejat tot afegim la ratlladura de la llimona i tornem a barrejar.

6.Ara agafarem el recipient on volem fer el Pa de Pessic i l'enbardurnem per totes bandes amb una mica de mantega i un pols de farina per totes bandes també.

7.Tirem tota la pasta a poc a poc i ho fiquem al forn 10 minuts a 190 graus.Passat aquest temps i (SENSE OBRIR EL FORN) baixem la temperatura a 175 graus durant 15 minuts més.

8.Quan ja hi hagi passat aquest temps el desmotllarem passant un ganivet pel voltant del motllo d'on haguem possat la pasta.

9.Si voleu li podeu tirar una mica de sucre glass per sobre o tallar-lo per la meitat i farcir-lo de xocolata, mermelada... (Per farcir-lo millor esperar al dia següent d'haver-lo fet)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada