dimarts, 20 de gener del 2009

Plum-cake amb panses al rom

6 Persones
20+ 45 Minuts

INGREDIENTS:


- 200 grs de farina
- 200 grs de sucre
- 50 grs de panses
- 50 grs de mantega
- 4 Ous
- 1 copeta de rom
- 1 sobre de llevat ROYAL



0.Encendre el forn a temperatura mitja.Així s'anirà escalfant.

1.Posem les panses en remull amb el rom mentre fem la recepta.

2.En un bol batim els ous (clares i rovells) juntament amb el sucre fins a obtenir una consistència cremosa.

3.Seguidament en aquest recipient on hem batut els ous amb el sucre li afegim la mantega toveta,(Potser millor si la treiem de la nevera una estoneta abans de començar la recepta),la farina i el llevat (previament barrejat i colat, per evitar grums) i les panses. BARREJAR-HO TOT BE.

4.Prenem el motllo on volem fer el nostre Plum-cake i l'embardurnem per totes bandes amb una mica de mantega.

5.Agafem el bol amb tota la pasta barrejada i l'anem vessant de mica en mica al motllo. Ho fiquem al forn a temperatura mitja durant 45 minuts.

6.Quan s'acabi el temps de cocció. Treure'l del motllo i llestos!!

Aquesta recepta admet altres ingredients, com ara: Nous, troços de xocolata (blanca o negra), festucs, troços de fruita confitada.... Deixeu volar la vostra imaginació :))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada