divendres, 23 de gener del 2009

Pollastre a la Llimona

4 Persones
20 Minuts (un cop macerat)


Ingredients:

- Pit de Pollastre Filetejat
- Llimones
- 1 Ceba de Figueres
- 1 Brick de Nata líquida de cuinar
- 1 Curelladeta petita de mantega





1.S'agafen els pits de pollastre (nets de qualsevol tipus de greix), es salen i es possen en un plat o en un recipient.
Exprimirem tantes llimones com calguin per tapar amb el seu suc els troços de pollastre.(Es recomana no afegir aigua).Deixarem aquest recipient a la nevera macerant durant unes 12 hores.


2. Al dia següent, ja podem treure els troços de pollastre del liquid de maceració.El troços de pollastre ens hauran agafat un color blanquinòs per efecte de la llimona i s'hauràn impregnat del seu sabor i del seu aroma.

3.Picarem la ceba en dauets petits. La possarem a una paella amb una miqueta d'oli i una culleradeta petita de mantega,fins que quedi toveta i quan ja ho estigui anirem afegint la nata líquida i es barreja tot a foc lent per no cremar la salseta.

4. A continuació s'afegeixen els troços de pollastre i es barreja tot ben barrejat i donant unes voltes per tal que no s'enganxi res.

1 comentari:

  1. Realment us recomano que la proveu... Queda boníssim. I el gust de llimona li escau d'allò més. La vaig fer fa dies i encara se'n llepen els dits. Continua així Tri...

    ResponElimina