dissabte, 7 de febrer del 2009

Coca de Sucre i Pinyons



40 Minuts aprox

Ingredients:

- 400 grms de Farina
- 400 grms de sucre (350 per la masa i 50 per decorar)
- 4 ous
- 2 cullaradetes de llevat en pols
- 150 grms de pinyons
- 8 cullerades de llet
- 6 cullerades d'aigua
- 6 cullerades d'oli
- Ratlladura d'una llimona (nomès l'escorça)
- Un polsim de sal
- Paper Vegetal* (opcional)
- Una mica de mantega



0. Encendre el forn a 180 graus mentre preparem la masa.

1. Agafar un recipient on barrejarem amb unes baretes els ous sencers (clara i rovell) amb 350 grms de sucre, fins que ens quedi una barreja escumosa.

2. A aquesta masa li afegim la ratlladura de llimona, un polsim de sal i les cullerades de llet, d'aigua i d'oli. Ho barrejem tot ben barrejat. Un cop haguem fet aixó li afegim la farina, de mica en mica, previament barrejada amb el llevat i tot tamitzat. Contiuem barrejant tot amb les baretes.

3. Forrem el recipient on volguem fer la coca amb 1 fulla de paper vegetal i ho empastifem tot amb una miquetona de mantega per totes bandes.

4. Ara és moment de tirar la masa al recipient i d'afegir els pinyons i la resta del sucre que haviem guardat abans com a decoració.

5. Ficar dintre del forn a uns 180 graus uns 20 minuts.Passat aquest temps punxar per comprovar que la coca s'ha fet per dintre.Vigileu la coca en tot moment per tal que no s'us cremin els pinyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada