dissabte, 7 de febrer del 2009

Conill amb Gambes i Cervesa

Aquesta recepte està inclosa en el llibre de cuina de Mireia Carbó "Cuina Salvavides" de la qual sóc fidel seguidora

1 hora i mitja aprox
Per 6 Persones
Ingredients:



- 1 conill i mig (tallat a troçets no massa petits)
- 1 ceba
- 18 gambes
- 3 grans d’all
- 1 tomàquet
- 1 cervesa
- Herbes de Provença
- Sal i pebre negre


1.Un cop tallat el conill,el rentem i l'assequem bé. El salpebrem i l'assaonem amb les herbes de Provença. Tot seguit, el fregim en oli ben calent al que l'haurem afegit els grans d'alls.Un cop el conill estigui daurat, el retirem i el reservem en un plat a part.


2. En la mateixa paella i el mateix oli, fregim les gambes fins que les veiem que agafan color. Un cop fregides també les retirem i reservem en un altre plat a part.

3. Ara hem de fer el sofregit amb la ceba i el tomàquet. No cal treure els alls.
Agafem la ceva que prèviament haurem tallat en dauets petits i la possem a la mateixa paella fins que estigui cuita.Una mica abans de que la ceva estigui cuita l'afegim el tomàquet ratllat. Ho deixem 3 minutets i afegim el conill. Donem unes voltes a tot plegat per que quedi tot ben remenat.I a continuació afegim la cervesa i ho deixem tot a foc baix 1 hora.

4. Quan no falti gaire per acabar tornarem a afegir les gambes i deixem que s'acabin de coure amb el conill.


CONSELLS:

* Si ens faltés líquit durant la cocció, hi podem afegir una mica d’aigua amb sal o de brou de pollastre (si en tenim).

* Es pot cuinar d’hora al matí, o el dia abans.Recordeu que les carns queden més gustoses si es preparen el dia abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada